ויטמין C מאת קרנית מלמד

מה תפקידו

ויטמין C משמש כזרז בתהליך יצירת הקולגן ומשמש גם כנוגד-חמצון, ומכאן שהוא מסייע להפחתת נזקים הנגרמים מרדיקלים חופשיים. ויטמין C עוזר, בנוסף, להחלמה מדלקות בכך שהוא חוסם את ייצורם של כמה מהגורמים הדלקתיים. דלקת הנה גורם נוסף התורם להזדקנות העור.

ויטמין C לקרמים וכתחליבים

בתכשירים ויטמין C יכול להישאר יעיל למשך חודשים מבלי להתחמצן. מחקר הראה שקרם המכיל ויטמין C-אסטר יכול לסייע בריענון העור לאחר חשיפה ממושכת לשמש ועשוי לסייע בהפחתת קמטוטים שנגרמו מהשפעת קרני UV ולתרום למלחמה באבדן גמישות העור כתוצאה מהנזק לקולגן. ויטמין C משפיע גם על הגירוי והדלקות שנוצרו מהחשיפה לשמש. אסטר-C מקובל מאד במוצרים קוסמטיים, והוא מהווה מרכיב חשוב בשמירה וטיפוח העור לטווח הארוך.

מעלותיו של ויטמין C

  1. נוגד חמצון – מגן על תאי העור מנזק מקרני השמש.
  2. מסייע בהפחתת TEWL – אבדן מים
  3. מעודד יצירת קולגן, בעל פוטנציאל לעבות את הדרמיס.
  4. מפחית דלקת; – נמצא כמעכב יצירת גידולים לאחר חשיפת העור לקרני השמש
  5. משפיע על הפחתת פיגמנטציה בריכוזים גבוהים.
  6. משפר את מראהו של עור שניזוק מהשמש ע”י חיזוק מנגנוני התיקון שלו.
  7. מונע נזקי שמש לעור… בשימוש נכון ויטמין C הנמרח על העור הוא תוספת חשובה למקדמי הגנה, הוא טיפול משלים טוב לאריתמה [אדמומיות בעור], לפעולות של שיוף העור, תוספת מועילה בטיפול בקמטוטים דקים, ובעידוד ההחלמה מפציעות.
לוגו קרנית מלמד

072-3971859 | גורדון 27, ת"א | ימים א'-ה': 09:00-21:00 | יום ו': 09:00-15:00

* חניה חינם ללקוחותינו בתאום מראש